Faqja kryesore


Iepv "Ali Demi", Zhvillohet Aktiviteti "Terapia E Artit"
Iepv "Ali Demi", Zhvillohet Aktiviteti "Terapia E Artit"

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, ishte e pranishme në IEVP “Ali Demi” për të marrë pjesë në aktivitetin "Terapia e Artit".    Ky aktivitet is…

 • 13 Qershor 2024

Avokatja E Popullit Në Një Ditë Të Hapur Me Nxënësit E Shkollës "Sami Frashëri"
Avokatja E Popullit Në Një Ditë Të Hapur Me Nxënësit E Shkollës "Sami Frashëri"

Në kuadër të projektit të Këshillit të Evropës "Forcimi i Edukimit për Qytetari Demokratike në Shqipëri", Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, mori pjes&…

 • 7 Qershor 2024

Mbahet Aktiviteti, "Gra Të Lira Nga Dhuna"
Mbahet Aktiviteti, "Gra Të Lira Nga Dhuna"

Institucioni i Avokatit të Popullit, përfaqësuar nga Znj. Vilma Shurdha, Komisionere e Seksionit të Përgjithshëm, ishte pjesë e diskutimeve si paneliste, në dëgjesën me …

 • 6 Qershor 2024

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Evropian Të Mekanizmave Kombëtarë Par…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Forumin Evropian Të Mekanizmave Kombëtarë Par…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca dhe Komisioneri i Mekanizmit Kombëtar për Parandalimin e Torturës, morën pjesë në Workshop-in e Forumit Evropian të Mekanizmave Kombëtar&…

 • 5 Qershor 2024

Raporti Vjetor 2023, Rastet Me Iniciativë: Partneritet Me Median Në Mbrojtjen E…
Raporti Vjetor 2023, Rastet Me Iniciativë: Partneritet Me Median Në Mbrojtjen E…

Gjatë vitit 2023, institucioni i Avokatit të Popullit ka luajtur një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e të drejtave themelore të individëve, duke trajtuar 238 raste …

 • 30 Maj 2024

Reagim Për Dhunën Ndaj Avokatit Sokol Mengjesi
Reagim Për Dhunën Ndaj Avokatit Sokol Mengjesi

Avokati i Popullit dënon me forcë aktin e dhunës së ushtruar sot ndaj avokatit Sokol Mëngjesi. Ky akt është një sulm i rëndë ndaj profesionit të avokatit dhe sistem…

 • 29 Maj 2024

Shifra Dhe Fakte Te Raportit Vjetor 2023
Shifra Dhe Fakte Te Raportit Vjetor 2023

Në vitin 2023, institucioni i Avokatit të Popullit ka trajtuar gjithsej 7056 raste dhe kërkesa, një rritje prej 792 raste më shumë se vitin 2022.     Ky progres ësht…

 • 28 Maj 2024

Mesazhi Për Ditën Portokalli Të Muajit Maj: Ndal Stereotipeve!
Mesazhi Për Ditën Portokalli Të Muajit Maj: Ndal Stereotipeve!

Sot, në Ditën Portokalli të muajit Maj, të reflektojmë për një prej sfidave themelore që formëson çështjen e barazizë: stereotipet gjinore.   Eksp…

 • 25 Maj 2024

Avokatja E Popullit Prezantoi Raportin Vjetor 2023 Në Komisionin Për Çështjet L…
Avokatja E Popullit Prezantoi Raportin Vjetor 2023 Në Komisionin Për Çështjet L…

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, ka prezantuar sot Raportin Vjetor për vitin 2023 në një seancë dëgjimore në Komisionin për Çështjet Ligjore, Administratën P…

 • 21 Maj 2024

Avokati I Popullit Shënjon Ditën Kundër Homofobisë, Bifobisë Dhe Transfobisë
Avokati I Popullit Shënjon Ditën Kundër Homofobisë, Bifobisë Dhe Transfobisë

Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë na kujton se përpjekjet për barazi dhe respektin e të drejtave të komunitetit LGBTI+ duhet të vijojn&…

 • 17 Maj 2024

Hagë, Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E 13-Të Botërore Të Institu…
Hagë, Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E 13-Të Botërore Të Institu…

Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca dhe Komisionerja e Seksionit të Përgjithshëm, Znj. Vilma Shurdha ndoqën zhvillimet e Asamblesë së Përgjithshme dhe Konferencës së 13…

 • 16 Maj 2024

Mbahet Mbrëmja Gala "Natë Ngjyrash", Në Kuadër Të Idahot 2024
Mbahet Mbrëmja Gala "Natë Ngjyrash", Në Kuadër Të Idahot 2024

Mbrëmja Gala "Natë ngjyrash", në kuadër të IDAHOT 2024, me sloganin "Çdo ngjyrë, një familje", mirëpriti komisioneret e Avokatit të Popullit, znj. …

 • 16 Maj 2024