Faqja kryesore


Shpjegues I Thjeshtë: Çfarë Është Avokati I Popullit?
Shpjegues I Thjeshtë: Çfarë Është Avokati I Popullit?

SHPJEGUES I THJESHTË: ÇFARË ËSHTË AVOKATI I POPULLIT?

 • 1 Maj 2023

Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Top Channel
Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Top Channel

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca bisedon në një intervistë me gazetaren Anila Hoxha mbi nevojën së pensionit ushqimor për fëmijët dhe punën e institucionit për arritj…

 • 26 Janar 2023

Avokatja E Popullit E Ftuar Në Ora News Mbi Çështjen Lear Kurti
Avokatja E Popullit E Ftuar Në Ora News Mbi Çështjen Lear Kurti

Znj. Ballanca e ftuar në emisionin "Ora e Betit" në TV Ora News

 • 25 Tetor 2022

Avokatja E Popullit E Ftuar Në Emisionin “Të Paekspozuarit” Në Mcn Tv Në Lidhje…
Avokatja E Popullit E Ftuar Në Emisionin “Të Paekspozuarit” Në Mcn Tv Në Lidhje…

Znj. Ballanca e ftuar në emisionin "Të paekspozuarit”

 • 25 Tetor 2022

Intervista E Avokatit Të Popullit Znj. E. Ballanca Në Rtsh24
Intervista E Avokatit Të Popullit Znj. E. Ballanca Në Rtsh24

Znj. Erinda Ballanca, Avokati i Popullit në Rtsh24, mbi mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve

 • 6 Gusht 2022

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Në Një Intervistë Për Emisionin 31 Minuta N…
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Në Një Intervistë Për Emisionin 31 Minuta N…

Znj. Ballanca në një intervistë për TV A2 CNN

 • 25 Maj 2022

Avokatja E Popullit Znj. Erinda Ballanca E Ftuar Në Një Intervistë Për Euronews
Avokatja E Popullit Znj. Erinda Ballanca E Ftuar Në Një Intervistë Për Euronews

Znj. Ballanca e ftuar në TV Euronews Video 1 dhe Video 2

 • 5 Maj 2022

Znj. Ballanca E Ftuar Në Top Story
Znj. Ballanca E Ftuar Në Top Story

Avokatja e Popullit në një intervistë për emisionin TOP STORY të Top Channel

 • 5 Maj 2022

Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Lidhje Live Për A2cnn
Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Lidhje Live Për A2cnn

Znj. Erinda Ballanca në Ditari në A2 CNN

 • 29 Mars 2022

Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Abc News
Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Abc News

Znj. Ballanca në lidhje live me abc RADAR

 • 28 Mars 2022

Avokatja E Popullit Flet Për Top Channel Në Lidhje Me Minimumin Jetik
Avokatja E Popullit Flet Për Top Channel Në Lidhje Me Minimumin Jetik

Avokatja e Popullit flet për Top Channel në lidhje me Minimumin Jetik

 • 21 Shkurt 2022

Znj, Ballanca E Ftuar Në Emisionin “Argument” Në Scan Tv
Znj, Ballanca E Ftuar Në Emisionin “Argument” Në Scan Tv

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca e ftuar sonte në emisionin “Argument” nga gazetarja Dafina Hysa në Scan TV

 • 16 Shkurt 2022