Media

Lajmet e fundit në lidhje me media


Avokati I Popullit Shënjon Ditën Kundër Homofobisë, Bifobisë Dhe Transfobisë
Avokati I Popullit Shënjon Ditën Kundër Homofobisë, Bifobisë Dhe Transfobisë

Dita Ndërkombëtare Kundër Homofobisë, Bifobisë dhe Transfobisë na kujton se përpjekjet për barazi dhe respektin e të drejtave të komunitetit LGBTI+ duhet të vijojn&…

 • 17 Maj 2024

Hagë, Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E 13-Të Botërore Të Institu…
Hagë, Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Konferencën E 13-Të Botërore Të Institu…

Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca dhe Komisionerja e Seksionit të Përgjithshëm, Znj. Vilma Shurdha ndoqën zhvillimet e Asamblesë së Përgjithshme dhe Konferencës së 13…

 • 16 Maj 2024

Mbahet Mbrëmja Gala "Natë Ngjyrash", Në Kuadër Të Idahot 2024
Mbahet Mbrëmja Gala "Natë Ngjyrash", Në Kuadër Të Idahot 2024

Mbrëmja Gala "Natë ngjyrash", në kuadër të IDAHOT 2024, me sloganin "Çdo ngjyrë, një familje", mirëpriti komisioneret e Avokatit të Popullit, znj. …

 • 16 Maj 2024

Mesazh I Avokatit Të Popullit Në Ditën E Familjes
Mesazh I Avokatit Të Popullit Në Ditën E Familjes

Familja është një prej institucioneve më të rëndësishme në shoqëri për shkak të rolit të saj thelbësor në zhvillimin dhe mirëqenien e individ&eu…

 • 15 Maj 2024

Nisi Festivali I 15 I Diversitetit Për Të Drejtat E Lgbti+
Nisi Festivali I 15 I Diversitetit Për Të Drejtat E Lgbti+

Në ditën e çeljes së Festivalit të 15 të Diversitetit për të drejtat e LGBTI+ në Shqipëri, Avokati i Popullit u vlerësua me çmim si një institucion i …

 • 15 Maj 2024

Gjenevë, Mbahet Konferenca Vjetore E Aleancës Globale Të Institucioneve Të Të D…
Gjenevë, Mbahet Konferenca Vjetore E Aleancës Globale Të Institucioneve Të Të D…

Në një kohë kur skena globale është dominuar nga sfida të shumta për të drejtat e njeriut dhe paqen, Institucionet Kombëtare të të Drejtave të Njeriut (NHRI) u…

 • 8 Maj 2024

Liria E Shtypit, Avokati I Popullit Përgatit Raportin Përgjithësues
Liria E Shtypit, Avokati I Popullit Përgatit Raportin Përgjithësues

  Në ditën e Lirisë së Shtypit, duhet të mbajmë në vëmendje se e drejta e shprehjes mbetet themel i një shoqërie demokratike.   Avokati i Popullit, n&…

 • 3 Maj 2024

Avokatja E Popullit Shënjon Ditën E Punëtorëve
Avokatja E Popullit Shënjon Ditën E Punëtorëve

1 Maji është rasti për të theksuar rëndësinë që duhet të ketë siguria në punë për çdo punëtor, si dhe nevoja e të ndjerit i respektuar n&…

 • 1 Maj 2024

Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin Me Temë “Dhuna Psikologjike Dhe Digji…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Takimin Me Temë “Dhuna Psikologjike Dhe Digji…

“Dhuna psikologjike dhe digjitale kundër grave dhe vajzave”, ishte tema e tryezës së diskutimit, të ndërmarrë në Kuvendin e Shqipërisë, nga Raporterja e Përg…

 • 30 Prill 2024

Prezantohen Komisionerët E Rinj Të Avokatit Të Popullit
Prezantohen Komisionerët E Rinj Të Avokatit Të Popullit

Komisionerët e rinj të Avokatit të Popullit, të zgjedhur nga Kuvendi, u prezantuan sot nga Znj. Klotilda Bushka, Kryetare e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publik…

 • 12 Prill 2024

Takimi I Avokates Së Popullit Me Ambasadorin E Be-Së, Z. Silvio Gonzato.
Takimi I Avokates Së Popullit Me Ambasadorin E Be-Së, Z. Silvio Gonzato.

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca, zhvilloi një takim me Ambasadorin e BE-së, z. Silvio Gonzato.   Gjatë bisedës, znj. Ballanca vlerësoi kontributin e BE-së në promo…

 • 12 Prill 2024

Avokati I Popullit Shënjon Ditën E Romëve
Avokati I Popullit Shënjon Ditën E Romëve

Në datën 8 Prill, e njohur si Dita Ndërkombëtare e Romëve, festohet dhe vlerësohet kultura e këtij komuniteti të veçantë, ndërsa thelbi i kësaj ngjarjeje &eu…

 • 8 Prill 2024