Avokati I Popullit Shënjon Ditën E Romëve
Avokati I Popullit Shënjon Ditën E Romëve

Në datën 8 Prill, e njohur si Dita Ndërkombëtare e Romëve, festohet dhe vlerësohet kultura e këtij komuniteti të veçantë, ndërsa thelbi i kësaj ngjarjeje &eu…

  • 8 Prill 2024
Avokatja E Popullit, Znj. Ballanca Takon Përfaqësuesin E Un…
Avokatja E Popullit, Znj. Ballanca Takon Përfaqësuesin E Unicef Në Shqipëri

Avokatja e Popullit, Znj. Erinda Ballanca dhe përfaqësuesi i UNICEF në Shqipëri, z. Murat Sahin, zhvilluan sot një takim për të diskutuar mbi projektet e ardhshme në fushën e…

  • 4 Prill 2024
Reagimi I Avokatit Të Popullit Mbi Aksidentin Me 8 Viktima,…
Reagimi I Avokatit Të Popullit Mbi Aksidentin Me 8 Viktima, Emigrantë Të Jashtëligjshëm

Avokati i Popullit ka përcjellë me shqetësim të thellë ngjarjen e rëndë të aksidentit tragjik në aksin rrugor Këlcyrë-Përmet, që solli për pasojë…

  • 3 Prill 2024
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Mbi Hartimin E St…
Avokatja E Popullit Merr Pjesë Në Tryezën Mbi Hartimin E Strategjisë Ndërsektoriale Të Drejtësisë 2024-2030

Avokatja e Popullit, znj. Erinda Ballanca adresoi sot disa çështje të cilat i konsideroi me rëndësi madhore, në takimin e organizuar nga Ministria e Drejtësisë lidhur me fillimi…

  • 27 Mars 2024