Home


Shpjegues I Thjeshtë: Çfarë Është Avokati I Popullit?
Shpjegues I Thjeshtë: Çfarë Është Avokati I Popullit?

SHPJEGUES I THJESHTË: ÇFARË ËSHTË AVOKATI I POPULLIT?

  • 1 May 2023

Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Top Channel
Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Top Channel

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca bisedon në një intervistë me gazetaren Anila Hoxha mbi nevojën së pensionit ushqimor për fëmijët dhe punën e institucionit për arri...

  • 26 January 2023

Intervista E Avokatit Të Popullit Znj. E. Ballanca Në Rtsh24
Intervista E Avokatit Të Popullit Znj. E. Ballanca Në Rtsh24

Znj. Erinda Ballanca, Avokati i Popullit në Rtsh24, mbi mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve

  • 6 August 2022

Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Në Një Intervistë Për Emisionin 31 Minuta...
Avokatja E Popullit Erinda Ballanca Në Një Intervistë Për Emisionin 31 Minuta...

Znj. Ballanca në një intervistë për TV A2 CNN

  • 25 May 2022

Avokatja E Popullit Znj. Erinda Ballanca E Ftuar Në Një Intervistë Për Euronews
Avokatja E Popullit Znj. Erinda Ballanca E Ftuar Në Një Intervistë Për Euronews

Znj. Ballanca e ftuar në TV Euronews Video 1 dhe Video 2

  • 5 May 2022

Znj. Ballanca E Ftuar Në Top Story
Znj. Ballanca E Ftuar Në Top Story

Avokatja e Popullit në një intervistë për emisionin TOP STORY të Top Channel

  • 5 May 2022

Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Lidhje Live Për A2cnn
Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Lidhje Live Për A2cnn

Znj. Erinda Ballanca në Ditari në A2 CNN

  • 29 March 2022

Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Abc News
Avokatja E Popullit Znj. Ballanca Në Një Intervistë Për Abc News

Znj. Ballanca në lidhje live me abc RADAR

  • 28 March 2022

Avokatja E Popullit Flet Për Top Channel Në Lidhje Me Minimumin Jetik
Avokatja E Popullit Flet Për Top Channel Në Lidhje Me Minimumin Jetik

Avokatja e Popullit flet për Top Channel në lidhje me Minimumin Jetik

  • 21 February 2022

Znj, Ballanca E Ftuar Në Emisionin “Argument” Në Scan Tv
Znj, Ballanca E Ftuar Në Emisionin “Argument” Në Scan Tv

Avokatja e Popullit Erinda Ballanca e ftuar sonte në emisionin “Argument” nga gazetarja Dafina Hysa në Scan TV

  • 16 February 2022