25 Tetor 2022

Avokatja E Popullit E Ftuar Në Emisionin “Të Paekspozuarit” Në Mcn Tv Në Lidhje Me Çështjen Lear Kurti Dhe Sjelljen E Policisë Së Shtetit


Avokatja e Popullit e ftuar në emisionin “Të paekspozuarit” në MCN Tv në lidhje me çështjen Lear Kurti dhe sjelljen e Policisë së Shtetit

Znj. Ballanca e ftuar në emisionin "Të paekspozuarit”