• Rekomandime Mbi Sistemin Arsimor 2020
  Rekomandime Mbi Sistemin Arsimor 2020

  Rekomandim për krijimin e kushteve, për një mjedis të përshtatshëm edukimi. Rekomandim për ndryshim legjislativ për të garantuar të drejtën e fëmijës p…

  • 12 Janar 2020

  Arsimi
  Arsimi

  Në mediat vizive janë transmetuar dy video, të realizuara në mjediset e shkollës së mesme të përgjithshme “Sami Frashëri”, ndërmjet nxënësve dhe dr…

  • 21 Janar 2020