• Territory Protection
    Territory Protection

    Rekomandim Ministër i Shëndetësisë në mbrojtje të shëndetit, jetës, mjedisit si dhe pasurisë  të banorëve të Fshatit Marinëz, Fier Rekomandim p&...

    • 21 January 2020